The Ultimate Guide To بیماری زونا در ناحیه تناسلی
The Ultimate Guide To بیماری زونا در ناحیه تناسلی
Blog Article
دکتر ممکن است برای تشخیص این عارضه، یک نمونهبرداری از بافت آسیبدیده انجام دهد و یا قسمتی از تاولها را برای بررسی بیشتر در آزمایشگاه، کشت دهد.
سلام همسرم دوهفته پیش به زونا مبتلا شد که به پزشک متخصص عفونی مراجعه و دارو مصرف کرد ولی بعد دو هفته امروز دچار بی حالی و ضعیف شدید شدن آیا به خاطر زونا طبیعی است یا باید به پزشک مراجعه کنیم لطفاً راهنمایی کنید
نوزادان و افرادی که دچار آبله مرغان فعال هستند و نیز بیمارانی که از ضعف سیستم ایمنی بدن رنج میبرند، از جمله بیماران سرطانی، افرادی هستند که بیشترین خطر انتقال بیماری زونا در مورد آنها وجود دارد. در موارد نادری ممکن است بیماران مبتلا به زونا به خاطر جلوگیری از خطر انتقال آن به نوزادان و بیماران سرطانی، در بیمارستان بستری شوند.
داروهای ضد ویروس، در صورتی که ظرف یک تا سه روز بعد از شروع علائم زونا مصرف شوند، میتوانند در کاهش درد و طول دوره علائم بیماری تأثیر داشته باشند. آسیکلوویر ۸۰۰ میلیگرم، دارویی است که اغلب برای زونا تجویز میشود و باید به مدت ۷ روز و هر روز ۵ بار مصرف شود.
وضعیت سلامتی عمومی افراد، در ابتلا به این بیماری موثر است. به عبارت دیگر اگر از نظر جسمی، شرایط خاصی داشته باشید، بیشتر در معرض ابتلا به زونا خواهید بود.
در صورتی که سن شما بیشتر یا مساوی ۶۰ سال است، زیرا سن به طور قابل توجهی خطر ابتلا به عوارض این بیماری را افزایش میدهد.
دانلود آهنگ علی سورنا باد پیچید تو مزرعه گندم بالاترین کیفیت ممکن
بیماری زونا به دلیل فعال شدن مجدد ویروس "واریسلازوستر" است كه در دوران كودكی بیماری آبله مرغان را در فرد سبب شده است.
قبل از مصرف هر گونه دارویی برای درمان زونا در بیماری زونا چیست دوران بارداری با پزشک خود صحبت کنید.
«من فقط میتوانم بگویم که واقعیتهای جاری به خودی خود گویا هستند... من میدانم که این کمکها باید بررسی شود اما نمیشود که این کار روزها به درازا بکشد.»
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.
کشیدن دستمال پارچهای خیس روی تاولها باعث تسکین میشود. بدیهی است در این شرایط باید حوله و لباسهای خود را از دسترس دیگر افراد دور نگه دارید زیرا ترشحات داخل تاولها می تواند باعث انتقال بیماری به فرد دیگر شود.
اولین قدم برای بهبود زودتر بیماری استراحت کافی است. سعی کنید خواب کافی و تغذیه مناسب داشته باشید.
بزرگسالانی که هرگز آبلهمرغان نداشتهاند نیز باید این واکسن را دریافت کنند. واکسینه شدن لزوماً به معنای این نیست که فرد به آبلهمرغان یا زونا مبتلا نمیشود، اما آمارها نشان میدهد که از هر ۱۰ نفری که واکسینه شدهاند، تنها ۱ نفر به زونا مبتلا میشود.